Afiseaza toate 12 rezultatele

Afiseaza toate 12 rezultatele

La Precisa gasesti autoclave orizontale de calitate!

Cu siguranta activitatea desfasurata intr-un laborator nu ar fi la fel, fara dotarile specifice. De aceea, autoclavele de orice fel au devenit aproape indispensabile in domeniul medicinei, industriei alimentare si farmaceutice. Asadar, ti-am pregatit o gama diversa de autoclave orizontale, pentru a putea alege modelul potrivit. Fie ca preferi un brand precum NUVE sai CLINOCLAV, aici vei gasi doar producatori renumiti din aceasta nisa. I-am ales nu doar datorita renumelui, ci si in baza faptului ca au ajuns de top, datorita calitatii dispozitivelor lor. Materialele sunt rezistente si trainice, tocmai pentru ca tu sa te poti folosi de noul tau autoclav orizontal pentru un timp indelungat.

Ce sunt autoclavele orizontale?

Precum majoritatea autoclavelor, au ca scop sterilizarea materialelor. Probabil stii ce prespune sterilizarea, insa stii cum se obtine in acest caz? Este vorba de abur sub presiune. 

Iata cam cum arata procesul de stilizare printr-un autoclav: vei incepe cu incarcarea materialului care necesita sterilizat, iar mai apoi autoclavul va elimina aerul din interiorul sau, pentru a introduce aburul sub presiune pret de cateva momente sau minute, in functie de nevoie. Ulterior, vei putea elibera presiunea. Unele autoclave au si optiunea de a usca materialul, in cazul in care este nevoie inainte de a-l scoate si de a incheia procesul.

Asadar, acum ca ai aflat cate putin din toate, te invitam sa descoperi toate specificatiile tehnice aferente modelelor de autoclave orizontale disponibile la Precisa. Comanda acum cu incredere si doteaza-ti laboratorul cu tot ce ai nevoie!

Top