Hote chimice

Hote chimice pot fi cu exhaustare sau fara exhaustare

Hotele și nişele chimice cu exhaustare sunt aparate de protecţie chimică cu flux de aer vertical în camera de lucru ce protejează operatorul prin exhaustarea gazelor periculoase din incinta de lucru. Protejarea mediului este asigurată prin trecerea noxelor, înainte de a fi evacuate in atmosferă, prin filtere de carbon activ specifice diferitelor tipuri de substanţe chimice.

Hote chimice pot fi cu exhaustare sau fara exhaustare

Aceasta unitate are dimensiuni compacte putand fi astfel instalata in spatii reduse reusind sa se elimine astfel orice hazard chimic in conformitate cu legislatia in vigoare.
Procesul de filtrare se desfasoara prin absortia aerului printr-unul sau mai multe filtre de tip B , (450x600x100 H mm), de eficienta crescuta.
Prefiltrarea se face se efectueaza cu ajutorul unui filtru electrostatic  (450×600 mm) care are eficienta de 95% pentru particule de 0.5 microni
Aparatul poate fi dotat cu filtru aditionale
Aerul filtrat de aceasta hota poate fi eliminate in atmosfera prin tuburi cu diametru de 250 mm siau eliberat in camera unde se afla pozitionata neexistand riscul de a dauna mediului sau personalului
Hote chimice fara exhaustare sunt dotate standard cu un ventilator centrifugal digital pentru a elimina aerul filtrate.

Afiseaza toate 10 rezultatele

Afiseaza toate 10 rezultatele

Top