Afiseaza 1–16 din 84 rezultate

Afiseaza 1–16 din 84 rezultate

Consumabile de laborator

Atunci cand munca intr-un laborator este esentiala, nu trebuie sa lipseasca produsele care ar putea usura tot procesul. Precisa, un furnizor cu experienta in accesorizarea laboratoarelor medicale, va echipeaza cu consumabile laborator de o calitate premium. In conditii igienice si de maxima siguranta, lucrul in laboratoare se poate desfasura in conditii optime.

Consumabile de laborator care intrunesc toate normele in vigoare

In domenii in care igiena trebuie sa troneze, iar condiitiile de lucru trebuie impuse si stabilite regulamentar de la bun inceput, nu se accepta echipamente si accesorii care sa demonstreze contrariul. Precisa va poate ajuta sa dispuneti de accesoriile necesare, printre care hartie indicator de pH, hartie de filtru, membrane filtrante, cartuse de extractie si asa mai departe.

Acest gen de produse se consuma repede, iar schimbul lor se face imediat, de aceea este bine sa aveti oricand la dispozitie produse noi la schimb. Domeniul medical impune standarde de lucru care trebuie respectate numaidecat. Cu cat luati decizia de a colabora cu un furnizor de incredere, cu atat veti observa ca lucrul in laborator se vor desfasura mai practic.

Optati pentru consumabilele noastre si veti observa diferenta. Atat calitativ, cat si cantitativ. De la Precisa puteti achizitiona si echipamente medicale utilizate doar in laboratoare de specialitate.

Precisa, cu noi stiti ca aveti intotdeauna parte de calitate

Produsele Precisa sunt atent realizate pentru a usura munca oamenilor care activeaza in domeniul medical. Pentru cele de care sunteti interesati puteti solicita o cotatie de pret. Alegeti calitatea, deci implicit alegeti Precisa!

Top