Afiseaza 1–16 din 370 rezultate

Afiseaza 1–16 din 370 rezultate

Sticlarie – Volumetrice de laborator

Intr-un spatiu medical sunt necesare produse specializate in ton cu activitatea efectuata. Curatenia trebuie sa fie un detaliu important pe care toti lucratorii din domeniu trebuie sa il aiba in considerare. Accesoriile folosite trebuie sa fie practice si profesionale. Precisa, un furnizor cu experienta va sta la dispozitie daca doriti sa inlocuiti sau sa refaceti stocul de consumabile sau sticlarie de laborator.

Sticlarie de laborator de o buna calitate

Aceste accesorii care sunt indispensabile in domeniul medical, implicit de cercetare, trebuie sa fie realizate la standarde inalte. Cu acestea se vor efectua teste, se vor preleva probe, de aceea conteaza ca acestea sa fie profesionale. Ideale pentru laboratoarele de cercetare din industria alimentara, aceste ustensile vor oferi acuratete in ceea ce priveste rezultatele si sunt usor de folosit de catre cei calificati.

Precisa va pune la dispozitie o gama variata de produse din categoria sticlarie de laborator care va putea fi utilizata un timp indelungat. Printre altele se regasesc aici recipiente de sticla de diverse dimensiuni pentru depozitarea solutiilor, dar si o categorie de termometre utilizate pentru diverse practici.

Precisa va echipeaza cu tot ce aveti nevoie pentru un lucru in conditii usoare

In gama articolelor de la Precisa se pot gasi multe produse ce pot fi utilizate pentru cercetare, in randul studentilor – cum ar fi mulaje ce imita componente ale corpului uman care pot usura studiul. Puteti solicita cotatii de pret pentru fiecare produs in parte. Apelați cu incredere la Precisa pentru echipamente care asigura un lucru desfasurat in conditii optime.

Top