Despre noi

SC PRECISA SRL cu sediul in Sibiu, Selimbar Sos.Sibiului nr.27,  RO 14859728 din 05.09.2002, J32/368/2006 este o companie fondata in anul 2002 avand ca principal obiect de activitate distributia de aparatura de laborator, consumabile, reactivi si echipamente pentru testarea materialelor de construcții.

Cu sediul central in orasul SIBIU  si doua puncte de lucru in IASI  si SLATINA, spatii de birouri si depozitare de peste 1000 m², logistica pentru transport oriunde pe teritoriul tarii, personal tehnic si de vanzari bine pregatit, compania Precisa a reusit sa acopere intregul  teritoriu al Romaniei  ocupand o importanta pozitie in piata de profil.

Clientii nostri sunt companii importante din Romania care activeaza in diverse domenii cum ar fi: regii de apa, centrale electrice, institutii de sanatate publica si private, agentii de mediu, laboratoare pentru analize fizico – chimice.

Unul din principalele noastre obiective a fost extinderea gamei de produse si servicii comercializate pentru a oferi clientilor nostri solutii complete care includ pe langa produsul oferit si suportul tehnic necesar implementarii acestuia.

Permanent prioritatea noastra a constituit-o mentinerea unor standarde cat mai ridicate in privinta calitatii produselor oferite. Furnizorii externi cu care noi colaboram ALPINA, UTEST, BIOSAN, HANNA INSTRUMENTS, FUNKE GERBER, AUXILAB, EUROMEX, PRECISA, OPTIKA MICROSCOPES, JP SELECTA, RADWAG, MIKROTEST, PROTHERM, etc, detin toate certificarile necesare in conformitate cu legislatia in vigoare si cu normele internationale.

In anul 2006 am implementat si certificat Sistemul de Management al Calitatiii ISO 9001 pentru a contribui la sporirea increderii clientilor nostri cu privire la produsele si serviciile oferite. Prin personalul tehnic special  asiguram montajul, instalarea, post garantie, fiind astfel in permanenta legatura cu clientii nostri.

Servicii

Pentru produsele achizitionate prin firma noastra beneficiati de urmatoarele servicii:

• asistenta tehnica pentru punerea in functiune a aparaturii achizitionate si instruirea personalului cu privire la modul de functionare al acesteia.

• solutionarea rapida a oricaror probleme aparute in exploatarea aparatelor si suportul nostru privind o folosire cit mai eficienta a acestora.

• consultanta in legatura cu modalitatile de implementare a noilor tehnologii si certificari de calitate in conformitate cu standardele aflate in vigoare.

• service gratuit in perioada de garantie si service post garantie (contra cost sau pe baza de contract).

• verificari si etalonari metrologice la cererea clientului pentru aparatele supuse obligatoriu controlului metrologic de stat.

• transport prin delegat, posta sau servicii de curierat rapid in functie de valoarea produselor achizitionate.

 

Prezentare Precisa

Top