Afiseaza toate 10 rezultatele

Afiseaza toate 10 rezultatele

Materiale de protectie

Precisa vine cu solutii complete pentru cei care doteaza laboratoare si nu numai. In astfel de domenii de activitate este pus mare accent pe calitatea rezultatelor, pe precizie si in acelasi timp pe siguranta. Desigur ca o parte componenta importanta este siguranta celor care manipuleaza mostrele, produsele, care manipuleaza materialele pentru testare si opereaza cu aparatura specifica. Pentru personalul laboratoarelor am pregatit disponibile pentru comanda si materiale pentru protectie.

Precisa are mereu stoc disponibil de materiale de protectie

Cand ne referim la materiale de protectie includem si ceea ce este absolut necesar in orice casa si unitate de lucru. Adica trusa de prim ajutor. Chiar si cei cu minim instructaj despre cum sa acorde primul ajutor trebuie sa stie despre aceasta trusa si componenta sa. Trusa in cauza este clasica, compartimentata si pentru cotatie de pret va rugam sa faceti solicitare.

De asemenea, una dintre cele mai importante masuri de siguranta este prezenta unui stingator. Diverse articole PSI, inclusiv stingatoare, sunt aici disponibile.

Echipamente diverse, toate insa cu un scop: de a proteja!

In functie de ce reguli si standarde impune fiecare domeniu de activitate vorbim de materiale de protectie la fel de diverse. Ce este cert, Precisa poate fi furnizor pentru echipamente precum: cele de protectie vizuala, respiratorie, auditiva sau pentru cap, inclusiv pentru incaltaminte de protectie sau gama de accesorii speciale – manusi.

Nu in cele din urma aici veti gasi si salopete sau combinezoane. Materialele de protectie sunt toate cele necesare pentru echipament complet. Toate aceste seturi respecta standardele europene in vigoare. Intretinerea lor este specificata de producator.

Top