Afiseaza 1–16 din 41 rezultate

Afiseaza 1–16 din 41 rezultate

Kituri si teste rapide

Kituri si teste rapide imediat disponibile

Precisa va pune la dispozitie o serie de kituri si teste rapide. Sunt usor de folosit, eficiente si pot deveni primul pas de triere a situatiilor cu care va confruntati. Pot fi de asemenea un pas premergator unor analize mai amanuntite. Prin natura lor sunt practice, compacte si procedura de utilizare nu este una complicata. La pachet vin cu toate indicatiile necesare.

Descoperiti aici disponibile kituri si teste rapide precum: cele pentru apa, lapte, de testare pentru crom, fosfat, salinitate, aciditate sau alcalinitate. De asemenea, sunt disponibile imediat in stoc sau pe baza de precomanda kituri pentru testare amoniac, cele de sanitatie, diverse tipuri de teste rapide necesare in industria alimentara si nu numai. Kiturile contin toate cele necesare, accesorii si solutii, pentru a testa produsul, mediul, dupa caz.

Orice dubiu este clarificat – testele rapide sunt la indemana

Rigorile si standardele din diverse domenii – sanitar, alimentar, de igiena etc. – nu exista degeaba. Astfel ca prestatorii de servicii din nise la fel de diferite trebuie sa se asigure ca ofera calitate de fiecare data, cu maxima raspundere asumata. Testele rapide pot fi folosite mai intai de toate de acestia si mai apoi de cei care trebuie sa certifice calitatea unor produse sau surse.

Pentru toti cei interesati Precisa pune la dispozitie o gama larga de kituri si teste rapide. Cu preturi accesibile si disponibilitate extinsa, cu diversitate de asemenea, veti descoperi avantajul de a putea comanda de la acelasi furnizor diverse echipamente, tipuri de aparaturi, precum si consumabile precum astfel de kituri si teste rapide.

Top