Afiseaza toate 4 rezultatele

Afiseaza toate 4 rezultatele

Alege agitatoare mecanice cu tija din gama Precisa

Daca ai nevoie de agitatoare mecanice cu tija, probabil stii deja la ce folosesc si care sunt specificatiile pe care ti le doresti. Stii, insa, cu ce se deosebesc cele din gama Precisa? In magazinul nostru online vei gasi doar dispozitive de calitate, de la producatori diversi, de renume din aceste nise ale industriilor stiintifice. De exemplu, agitatoarele de acest tip se folosesc deseori in chimie, pentru sinteza chimica sau in biologie. Pentru curiosi, vom elabora putin despre acest dispozitiv, insa sa descoperim mai intai ce branduri sunt disponibile in magazinul nostru online:

  • RSLAB
  • Biosan
  • Nahita

Detalii tehnice si utile despre agitatoare mecanice cu tija 

Luand exemplul agitatorului mecanic cu tija din gama Nahita, acesta are o viteza intre 200-2000 de rotatii pe minut, volum maxim de 2 litri si o putere de 100W. Asta inseamna ca este potrivita pentru majoritatea laboratoarelor, fiind un agitator tipic. Desigur, este doar un singur model din cele disponibile online.

Ce stii despre agitatoarele in sine, totusi? Despre partea tehnica? Stii ca este format din doua componente principale, unitatea de actionare si tija? Probabil ca da, dar pentru curiosi, acest moment poate fi unul oportun pentru a invata. Unitatea de actionare este inima agitatorului, in timp ce tija este componenta ce se introduce in lichid, fiind realizata din materiale durabile precum otelul inoxidabil sau sticla, pentru a rezista elementelor chimice corozive. Practic, unitatea de actionare invarte tija pentru a obtine un amestec omogen in vas, fiind un proces simplu si rapid.

Comanda acum online un agitator mecanic cu tija!

Top