Afiseaza 1–16 din 23 rezultate

Afiseaza 1–16 din 23 rezultate

Aici gasesti o gama diversa de autoclave verticale!

Consideram ca este important sa-ti punem la dispozitie o gama diversa de produse, iar acest lucru este adevarat si pentru autoclave verticale. Desi au acelasi scop ca orice autoclav, adica de a steriliza, exista mici diferente privind modelele verticale, despre care vom detalia in aceste randuri. Asadar, te invitam sa descoperi, mai intai, ce inseamna un laborator bine dotat, care include un autoclav vertical.

Imagineaza-ti o lume in care uneltele nu sunt sterilizate complet, care mai apoi sunt refolosite. Fie vorba de o lume unde acest lucru de baza nu exista, fie vorba de metode invechite de sterilizare, cert este ca ar fi haotic. Stiinta, la baza sa, are nevoie de un spatiu steril in care cercetatorii isi pot desfasura studiile. Aici, intervin autoclavele. Cu ajutorul autoclavelor, vei obtine rezultate precise si corecte cu ajutorul uneltelor sterilizate corect si complet.

Cu ce difera un autoclav vertical fata de unul orizontal?

Vom compara autoclavele verticale cu cele orizontale. Autoclavele verticale au o capacitate mai mare decat cele orizontale, iar incarcarea se face prin partea superioara. Desi pot prezenta mai putine avantaje in unele cazuri, cert este ca pretul poate fi mai accesibil. In plus, un autoclav vertical poate necesita mai putin spatiu, avand in vedere ca este, de regula, asezat pe podea.

Asadar, acum ca ai aflat cateva informatii de baza, te invitam comanzi si sa te convingi de calitate. Vei gasi autoclave de la producatori precum Raypa sau MINICLAVE. Pe care il alegi?

Top