Afiseaza toate 4 rezultatele

Afiseaza toate 4 rezultatele

Gasesti agitatoare pentru microplaci aici, in magazinul online Precisa

Este greu sa vorbim despre un experiment intr-un laborator bine dotat fara sa includem si mentiuni despre aceste agitatoare pentru microplaci. Precum orice agitator, are rolul de a amesteca diferite substante chimice sau alte lichide intr-un amestec omogen. Precum ii sugereaza si numele, amestecul se face prin agitare. In cazul agitatoarelor pentru microplaci, lichidele care urmeaza sa fie amestecate se afla in mici godeuri – acestea sunt mici recipiente izolante ce alcatuiesc impreuna microplacile.

Agitatoarele, in general, utilizeaza miscari de balansare sau miscari orbitale pentru a amesteca lichidul. Desigur, legile fizicii dicteaza ca acesta se se miste intr-un cert sau o elipsa, miscare ce determina unele reactii chimice sau permite amestecarea.

Cu ce se deosebesc agitatoarele din gama Precisa?

In primul rand, aici vei descoperi doar dispozitive si produse de calitate, ceea ce include si aceste agitatoare pentru microplaci. In al doilea rand, acestea provin de la diversi producatori de renume, a caror produse sunt destinate cercetatorilor si oamenilor de stiinta. De aceea, vei putea obtine rezultate excelente in timp ce te vei putea folosi de dispozitiv pentru un timp indelungat. Vrei sa stii care este secretul? Este vorba de materialele din care sunt fabricate.

Datorita faptului ca se pune mare accent pe rezistenta, materialele folosite in aceste produse te vor insoti in toate experimentele tale care vor urma. Asadar, acum ca ai aflat tot ce trebuie sa stii (sau poate stiai deja aceste informatii) te invitam sa plasezi o comanda chiar acum, online!

Top