Afiseaza 1–16 din 76 rezultate

Afiseaza 1–16 din 76 rezultate

Descopera gama de greutati si accesorii pentru balante, de la Precisa!

Ti-ai achizitionat recent o balanta de precizie sau una analitica? Probabil va fi nevoia sa o calibrezi. Asadar, vei gasi in categoria pentru greutati si accesorii ptr. balante si greutati de calibrare, alaturi de alte produse precum:

  • Seturi de greutati.
  • Kituri pentru determinarea densitatii.
  • Imprimanta matriceala EPSON.
  • Imprimanta termica KAFKA.

Lista poate continua. Despre aceasta categorie te putem asigura ca vei gasi doar produse de calitate de la producatori diversi, renumiti pe aceasta nisa. Totusi, este clar ca aici vei gasi, in principal, greutati de calibrare. Ce sunt, oare, acestea? Cum se folosesc?

Despre calibrarea balantelor cu greutati, pe scurt

Aceste produse sunt fabricate din diferite materiale calitative, cu scopul de a ajusta acuratetea balantelor de laborator. Sunt concepute in diferite forme si clase de precizie, folosite in functie de modelele alese.

Avand in vedere ca esti in cautarea unor astfel de accesorii, cert este ca probabilitatea ca tu sa stii folosul lor este destul de mare. Totusi, unele persoane s-ar putea intalni cu acest produs pentru prima data sau poate ai o curiozitate innascuta, precum toti cercetatorii, care trebuie satisfacuta. Asadar, iti vom spune pe scurt: in timp, balantele pot deveni mai putin precise din cauza uzurii. In acest caz, se folosesc balantele de calibrare pentru mentenanta si intretinere.

Daca faci parte din randul clientilor nostri care si-au achizitionat recent o balanta de precizie sau analitice, atunci vei avea nevoie si de greutati si accesorii pentru aceasta. Comanda-le acum!

Top