Afiseaza toate 5 rezultatele

Afiseaza toate 5 rezultatele

Agitatoare rotative – pentru eficienta si precizia amestecurilor in timpul cercetarilor

Agitatoarele rotative sunt instrumentele esentiale in laborator atunci cand doresti sa obtii amestecuri precise si eficiente in ceea ce priveste cercetarile efectuate de tine. Acestea pot fi utilizate in cadrul a multiple aplicatii stiintifice, din acest motiv nu ar trebui sa-ti lipseasca. 

Amestecul de lichide, culturi si alte mostre poate fi efectuat cu exactitate si intr-un mod simplu, datorita functiilor unor astfel de agitatoare. 

Un agitator rotativ se foloseste de o platforma rotativa care roteste recipientele folosite de tine cu o viteza și la un unghi controlat, ceea ce ofera precizie si excelenta in cercetari sau experimente. Instrumentele specializate de agitat sunt perfecte pentru tuburi, vacutainere, omogenizare, extractie si hibridizare. 

Gasesti modele diverse pentru intrebuintari diverse in cadrul magazinul online Precisa

Este foarte simplu sa obtii pentru laborator, scoala sau clinica agitatoare rotative dintre cele mai precise. Intra pe site, ajuta-te de filtrele bine puse la punct, citeste descrierile complete si complexe ale produselor si apoi plaseaza o comanda corespunzator cu toate criteriile care trebuie indeplinite. 

Producatorii, functiile, calitatile si preturile fiecarui articol in parte sunt cele care ar trebui sa te determine sa alegi fix ceea ce trebuie. Firma Precisa, care se ocupa de distribuirea consumabilelor, reactivilor, a materialelor de laborator si echipamente de testare a materialelor de constructii ofera pe langa produsele profesionale regasite pe site si consultanta, verificari, livrare si service gratuit pe timpul perioadei de garantie. 

Este foarte simplu sa dispui de agitatoare rotative exacte pentru toate activitatile laboratorului tau. Verifica oferta noastra si comanda cu incredere!

Top