Afiseaza toate 13 rezultatele

Afiseaza toate 13 rezultatele

Descopera gama de bai termostate de apa de la Precisa!

In gama Precisa vei descoperi o gama diversa de produse. Printre toate, vei descoperi si bai termostate de apa sau doar bai de apa simple, ambele dedicate laboratoarelor. Desi sunt similare ca scop (incalzirea probelor sau al uneltelor), baile de apa simple functioneaza usor diferit in comparatie cu cele termostate.

Care este diferenta dintre baile termostate de apa si baile cu apa?

O buna analogie ar fi comparatia intre modalitati de gatire pe care le cunoastem cu totii: de exemplu, baile termostate sunt precum slow cooker-ele, adica mentin temperatura pentru o perioada extinsa. Spre deosebire, baile pentru laborator sunt precum o oala simpla pe aragaz, unde nu poti controla cu exactitate temperatura. Asadar, pot fi folosite in scopuri diferite.

Baile termostate sunt potrivite pentru incubare si reactii chimice controlate termic si nu numai, avand in vedere ca acestea sunt doar doua din numeroasele tehnici din lumea stiintei. Baile de apa sunt potrivite pentru incalzirea generala a probelor si sterilizare la temperaturi moderate, tinand cont ca unele materiale pot fi sterilizate la temperaturi sub 100 de grade Celsius.

Pe scurt, baile termostate de apa sunt precise, in timp ce baile de apa pentru laborator nu.

Asadar, in functie de nevoi, vei sti ce model sa alegi. Ti-am pus la dispozitie mai multe modele de la producatori diversi de renume, precum Raypa, BOECO si Nahita, pentru a ne asigura ca dispozitivul pe care alegi sa-l achizitionezi va fi unul de calitate. Te invitam sa descoperi chiar acum gama de bai termostatate de apa din oferta Precisa si sa comanzi!

Top