Afiseaza toate 11 rezultatele

Afiseaza toate 11 rezultatele

Bai ultrasonice cu incalzire

Bai ultrasonice cu incalzire disponibile in gama furnizorului Precisa 

In laboratoarele din intreaga lume curatarea si sterilizarea instrumentelor sunt etape esentiale pentru mentinerea unui mediu de lucru sigur si igienic. In acest sens, baile ultrasonice cu incalzire reprezinta o tehnologie moderna si eficienta de curatare, care poate fi utilizata pentru sterilizarea instrumentelor medicale si de laborator. 

Baile ultrasonice cu incalzire utilizeaza ultrasunete pentru a curata instrumentele de laborator, imbunatatind eficienta si rapiditatea procesului de curatare. Acesta este un proces de curatare avansat, care implica introducerea instrumentelor intr-o baie umpluta cu solutie de curatare. Ultrasunetele genereaza vibratii care produc bule in solutie, care curata si sterilizeaza instrumentele.

In laboratoare baile ultrasonice cu incalzire sunt utilizate pentru curatarea instrumentelor din sticla, portelan sau metal, cum ar fi pipete, eprubete, sticlute, microscop, precum si alte instrumente cu suprafete complexe. Acestea ajuta la eliminarea contaminarii si a murdariei din instrumente, fara a deteriora suprafetele. In plus, baile ultrasonice cu incalzire pot fi utilizate pentru curatarea pieselor delicate, care nu pot fi curatate prin alte metode, precum instrumentele chirurgicale.

Oferte de pret pentru bai ultrasonice cu incalzire gasiti la Precisa

La Precisa puteti gasi o gama larga de bai ultrasonice cu incalzire, disponibile in diferite dimensiuni si capacitati, pentru a satisface nevoile diferitelor laboratoare. Acestea sunt echipate cu caracteristici avansate, cum ar fi controlul digital al temperaturii si timpului de curatare, pentru a asigura ca procesul de curatare este controlat si monitorizat cu precizie.

Descoperiti aici intreaga categorie pregatita special pentru dumneavoastra. Oferta de pret o puteti solicita pentru fiecare produs in parte. 

Top